Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online foredrag De sociale mediers tag på børn og unge

11. marts 2019 - kl. 20:00 - 21:00

Sociale medi­er har aldrig fyldt mere i unge men­neskers liv, og store dele af deres sociale liv udspiller sig efter­hån­den i apps, særligt Snapchat, Face­book og Insta­gram. Det er således ikke nogen hem­me­lighed, at disse apps er tid­srø­vere, og uanset hvor sociale de er af navn, har de ligeledes et aso­cialt aspekt.

Se med bag kulis­sen, når Rebec­ca Poulsen fork­lar­er de teknikker og mekanis­mer som tech-udviklerne benyt­ter sig af, i kam­p­en om vores opmærk­somhed. Få også ind­b­lik i hvad forsknin­gen vis­er omkring kon­sekvenserne af (over)forbrug af sociale medi­er og hvor­dan for­bruget påvirk­er navn­ligt unge pigers selvtillid.

Mange foræl­dre kender til de kampe og kon­flik­ter, som kan udspille sig i hjem­met, når det skal diskuteres og besluttes, hvornår det er ok at have sin tele­fon fremme, og ikke mindst hvor meget.

Det er vigtigt, at børn og unge lær­er at nav­igere i de mange online uni­vers­er, som find­es i de sociale medi­er, uden at de føler sig overvågede og umyn­dig­gjorte af deres foræl­dre. Hvor meget skal man som forælder følge med i deres fær­den og hvor­dan find­er man balancen?

Hør psykolog Rebec­ca Poulsen fork­lare, hvor­dan man som forælder, kan guide sine børn ind i den dig­i­tale ver­den, og ikke mindst finde en bal­ance mellem opdragelse, kon­trol, tillid og tryghed.

Detaljer

Dato:
11. marts 2019
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Detaljer

Dato:
11. marts 2019
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,