Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsaften om ugentlig aktivitetsaften for 11–13årige

20. juni 2019 - kl. 18:00 - 20:00

Tors­dag den 20. juni afhold­er Dabeco infor­ma­tion­saften for inter­esserede unge og deres foræl­dre om vores ugentlige temas­port­saften. I vil her have mulighed for at se de lokaler hvor vi dyrk­er sport og fysisk aktivitet, og hvor vi i godt et år har svedt og grint sammen.

Kom og mød under­vis­erne, psykolog Rebec­ca Poulsen og tidligere DOTA-spiller Mikkel Hansen, og hør om aktiviteterne vi plan­læg­ger for de unge. Disse under­vis­ere er garan­ti for en god tid, hvor alle har det sjovt og tileg­n­er sig nye pos­i­tive offline erfaringer.

David Mad­sen, som er stifter af Dabeco vil afholde et kort oplæg om com­put­erens rolle i børn og unges liv, og forsøger at svare på hvor­dan man sikre et sundt og afbal­anceret for­brug af computerspil.

Der vil være for­driskninger og snacks, og rig mulighed for at stille spørgsmål.

For tilmeld­ing, skriv til rebecca@dabeco.dk

Vel mødt!

 

Lidt om temasportsdagen:

Hos Dabeco tror vi på, at et sundt børne- og unge­liv er et liv med mass­er af frisk luft, fysisk aktivitet, nærvær og samvær.

Desværre oplever vi, at mange børn og unge for­falder til et inak­tivt liv alene på værelset foran skær­men i en todi­men­sionel ver­den. Men det er der heldigvis råd for, og vi har gode erfaringer med at arran­gere fysiske aktiviteter og samvær for børn og unge, som et sundt alter­na­tiv til skærmen.

Der­for tilby­der vi en ugentlig aktivitet­saften til unge men­nesker i alderen 11 — 13 år.

Gen­nem leg og bevægelse i sel­skab med jæv­nal­drende, får de unge mulighed for at opgradere deres offline karak­ter og investere i den virke­lige ver­den. Herved får de en tro på, at de ikke er alene, og at der find­es en hylde til dem.

Vi starter altid ud med en runde, hvor vi taler lidt om den for­gangne uge, og de unge får mulighed for at støtte hinan­den og lære hinan­den at kende.

Deru­dover vil pro­gram­met variere og inde­holde bl.a. floor­ball, bor­dten­nis, fit­ness og cirkel­træn­ing. Nogle gange arran­ger­er vi ture ud af huset, fx kan de lære at stå på rulleskøjter eller skateboard.

Hver aktivitet­saften afs­luttes med mind­ful­ness, for at finde roen efter endt træning.

Praktisk info

Aktiviteterne find­er sted tors­dage fra kl. 18.00–20.00 i Hør­sholm­gade 20, 2200, Køben­havn N. Vi har de hyggelige lokaler for os selv.

Under­vis­erne er Psykolog, Rebec­ca Poulsen og tidligere DOTA-spiller Mikkel Hansen.

Prisen er 250 kr. om måneden.

For tilmeld­ing, skriv til rebecca@dabeco.dk.

Informationsaften

Den 20. juni kl 18.00 hold­er vi infor­ma­tion­saften hvor unge og deres foræl­dre kan møde os, stille spørgsmål og se vores faciliteter.

For tilmeld­ing til infor­ma­tion­safte­nen, skriv til rebecca@dabeco.dk

Vel mødt!

Detaljer

Dato:
20. juni 2019
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hørsholmgade 20, 2200 Kbh N
Hørsholmgade 20
København N, 2200
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
20. juni 2019
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hørsholmgade 20, 2200 Kbh N
Hørsholmgade 20
København N, 2200
+ Google Maps